Dom > Знање > Sadržaj
Како одабрати машину за гравирање камена?
- Jun 11, 2018 -

Избор машине за гравирање камена је посебно важан у индустрији камених машина. Како одабрати машину за гравирање камена која вам одговара:

1. Обратите пажњу на функцију машине за гравирање. Мотор за гравирање гравера има високу снагу и малу снагу. Неке машине за гравирање имају ниску снагу и погодне су само за обраду материјала као што су дводелне плоче, архитектонски модели, мале ознаке и тродимензионалне рукотворине. Овај процес је био популаран већ неко време, али гравура је премала и значајно утиче на њену примену. Друга је машина за гравирање са високим степеном гравирања, ова машина за гравирање је подељена у две категорије, један тип је машина за резање великог формата: формат је углавном више од једног метра, али тачност ове гравуре машине је генерално лоша; Класа је машина за гравирање средње величине: овај тип машине за гравирање се углавном користи за фину обраду и производњу органских етикета.

2. Да би се разумела перформансе и функција гравира мотора, мотор за резање главе машине за гравирање је такође веома критичан, јер мотор главе континуирано ради дуго времена, па ако мотор мотора за гравирање није добар, утицати на употреба гравуре машине.

3. Брзина мотора мотора за гравирање је подесива. Генерално, брзина се може подесити од неколико хиљада до тридесет хиљада обртаја у минути. Ако брзина није подесива или је брзина подесива у малом опсегу, онда је значајан утицај на опсег примене машине за гравирање. Ограничења, јер гравирање различитих материјала мора да користи различите брзине гравирања главе.

4 Процес производње тела гравуре машине: рад високог капацитета за гравирање захтева да тело мора бити прецизно и стабилно, тако да дуготрајно гравирање високог капацитета треба да користи тело за ливење како би обезбедило прецизност и стабилност обраде.

5. Контролер је генерално подељен у две категорије: један тип контролера је само за вожњу, а све његове рачунарске радове врши рачунар. Када машина за гравирање ради, рачунар је у стању чекања и не може изводити радове за постављање. Други контролер контролише само једна плоча или један микрорачунар једним чипом. Овај контролер је заправо компјутер. Због тога, чим машина за гравирање почне са радом, рачунар може одмах извршити друге врсте радова за постављање, поготово када се дуготрајно изрезује. Предност је посебно очигледна.

6. Вијци и шине такође су важан дио гравуре машине. Добри проводници и шине гарантују прецизност и перформансе гравуре машина када се користи дуго времена.

Поред тога, гравирање узорака пре куповине је веома важно. При избору машине за гравирање камена, пре свега, морамо обратити пажњу на изворе информација. Прво, ако се нађе на Интернету, прочитајте онлине садржај, дизајн веб сајта и професионалност, а затим позовите да одредите снагу. Без снаге, нема гаранције квалитета и услуге; Први корак је да вам дозволите да идете у компанију да идете на теренску вожњу. Можете ли стварно обрадити производ за вас и прорачунати ако ће вам трошак зарадити? Ово је најважнија ствар.


Relevantne industrije znanjaЦопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.