Dom > Знање > Sadržaj
Како одабрати машину за рекламне гравуре
- Jul 02, 2018 -

design-cnc-router-machine19553771130.jpg

1. Обратите пажњу на функцију машине за гравирање. Мотор за гравирање гравера има високу снагу и малу снагу. Неке машине за гравирање имају ниску снагу и погодне су само за обраду материјала као што су дводелне плоче, архитектонски модели, мале ознаке и тродимензионалне рукотворине. Овај процес је био популаран већ неко време, али гравура је премала и значајно утиче на њену примену. Друга је машина за гравирање са високим степеном гравирања, ова машина за гравирање је подељена у две категорије, један тип је машина за резање великог формата: формат је углавном више од једног метра, али тачност ове гравуре машине је генерално лоша; Класа је машина за гравирање средње величине: овај тип машине за гравирање се углавном користи за фину обраду и производњу органских етикета. Машина за рекламирање гравира је савршена за уједињење ове две. Комбинација високих крутостних рамова и алуминијумског алуминијума осигурава његову стабилност, са великим лежајем и снажном стабилношћу, што чини читаву машину глатко и трајно. Увезени вијак са високим прецизним кугличним вијком и линијски подесиви водич за размак између ваљка и даље побољшавају динамичку прецизност.


2. Да би се разумели перформансе и функција гравира мотора, мотор мотора гравуре је такође веома важан, јер мотор углачане главе углавном не припада граници гаранције, а мотор за гравирање главе непрекидно ради дуго времена, тако да ако ће глава мотора лоша утицати на употребу гравуре машина.


3. Поред тога, брзина мотора мотора за гравуру је подесива. Генерално, опсег подешавања брзине је од неколико хиљада до тридесет хиљада обртаја у минути. Ако брзина није подесива или је брзина подесива у малом опсегу, онда ће се објаснити опсег примене машине за гравирање. Веома је ограничен јер се различити материјали морају изрезати са различитим брзинама главе гравира.


4 Процес производње тела гравуре машине: рад високог капацитета за гравирање захтева да тело мора бити прецизно и стабилно, тако да дуготрајно гравирање високог капацитета треба да користи тело за ливење како би обезбедило прецизност и стабилност обраде.


5. Контролер је генерално подељен у две категорије: један тип контролера је само за вожњу, а све његове рачунарске радове врши рачунар. Када машина за гравирање ради, рачунар је у стању чекања и не може изводити радове за постављање. Други контролер контролише само једна плоча или један микрорачунар једним чипом. Овај контролер је заправо компјутер. Због тога, чим машина за гравирање почне са радом, рачунар може одмах извршити друге врсте радова за постављање, поготово када се дуготрајно изрезује. Предност је посебно очигледна.

6. Вијци и водилице су такође важан дио гравуре машине. Добри водови и водилице су гаранција прецизности и перформанси машине за гравирање када се користи дуго времена.


Relevantne industrije znanjaЦопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.