Dom > Знање > Sadržaj
Како идентификовати врсту цнц роутинг алата за резање
- Jun 21, 2018 -


Флат нож

В1: означава пречник алата алата. Најчешће коришћени пречници дршке су ∮ 3.175, ∮ 4, ∮ 6 и корен.

Поставите по потреби.

В2: означава ширину конца алата. То директно утиче на ефект гравирања. Требало би да буде што прецизније постављено. Лидер са високом тачком тачности може се користити као груба референца.

А: Пола угла укљученог између две стране врха сечива. Ако је 30 ° алат, онда је А подешен на 15 и тако даље.

Материјали који се могу уградити: дводелна плоча, ПВЦ плоча, органско стакло, АБС плоча итд.

Материјал за сечење: Двобојна плоча, АБС плоча.

Принцип коришћења ножа: Када изрезујете мале ријечи, користите В2 или А мали нож, користите велики нож што је више могуће како бисте повећали брзину обраде; изаберите алат са ужи ударац; ако је потребно, користите чвор без утицаја на ефект фонта. Уређивање покрета за олакшавање

Броадсворд патх; гравуре значке обично коришћене резачи од 30 °; ако је реч премали, може се заменити једним редом са "цут" прорачуном прорачуна.

 

2. Прави нож (стубни нож)


В1: ширина предње ивице сечива, уобичајена ширина је 2мм, 1.5мм, нешто мања у опћој поставци, јер предњи део сечива олакшава евакуацију чипа и тримује једну бочну ивицу, тако да је стварна ширина нешто мањи.

Х1: Дужина резне ивице ножа, висина материјала за резање треба да буде мања од дужине резне ивице, углавном Х1 је подешено на око 5 мм.

Материјали који се могу уградити: дводелна плоча, ПВЦ плоча, органско стакло, АБС плоча итд.

Материјал за сечење: Двобојна плоча, АБС плоча.

Због тога се многе врсте алата користе за гравирање великих димензија на картици одељења, тако да се назива и нож за лиценцирање одељења, али је ефект гравирања нешто инфериорнији од равног ножа исте ширине. Рука материјала који сече је равна ивица, а ивица материјала која је исечена ножем са равним дном има хипотенузу. Степен нагиба зависи од угла алата. Угао је велики, а нагиб ивице је већи.

 

3. Мрежно сечење

В1: Ширина предњег краја алата, најчешће коришћени пречници дршке су ∮ 3.175, ∮4, ∮6; ако је дебљина материјала за сечење мања од 10ММ, када користите ∮ 3.175 ножа да исечете реч која се деформише, понекад се такође користи пречник главе Промена од ∮ 3.175 до алата са променљивом ручком са 2 или ∮1.5 врхом.

Х1: Дужина сечива, дебљина материјала за сечење треба да буде мања од дужине ножа, обично је Х1 подељен на следеће типове према дебљини материјала (2 мм више од материјала за сечење, како би се олакшао чип уклањање).

12мм: Исеците 10ММ и ниже

17мм: Изрезати 15ММ Материјал

22мм: Резање 20ММ Материјал (ПВЦ вишенаменски ∮ 3.175; Акрилна ∮4)

Материјали који се могу уградити: ПВЦ плоча, плексиглас, дрвена плоча итд.

Материјал који се може сјечити: ПВЦ плоча, плексиглас, дрвена плоча, итд.

Принцип ножа: Није препоручљиво користити алат од 22мм за резање 10ММ или мање материјала, што може довести до сломљеног ножа; када не постоји 22мм алат, али и резање 20ММ материјала, можете привремено да користите алат од 17мм, како бисте постигли слојевито резање.

 

4. Тродимензионални нож

Будући да се овакав алат разликује од наших заједничких алата за алате који захтевају један материјал за држање алата за директно брушење посла, али у ∮6 испод ручке посебним заваривањем заваривање у различитим облицима главе ножа, директно се користи за различите специјалне облике гравирања, такође је познат и као велики нож.

В1: пречник ножева испод дршке, који је насумично додијељен 32 мм; постоје и мањи за резање малих тродимензионалних знакова.

А: Пола угла укљученог између две стране врха сечива. За случајно додељени алат са 90 °, А је подешен на 45 (слично сечиву са равним дном)

В2: ширина врха, јер када се специфично израчунавање тродимензионалне стазе захтева за стазом пренесе једним ножем, нема смисла, обично се поставља 0,1 или 0,2.

Употреба алата: Тродимензионални знакови са јасним углом (користећи функцију "3Д" за израчунавање стазе) и нагнуту ивицу кристала.


5, остали ножеви посвећени фрезању резач глодалица: алати за сечење који се користе у понављању; разне врсте дрвене чипке


Relevantne industrije znanjaЦопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.