Dom > Знање > Sadržaj
Главна класификација и примена ЦНЦ стројева за гравирање
- Jun 07, 2018 -

Кинеска ЦНЦ машина за гравирање машина постаје постепено и са тржишним правцем професионалних и подијељених произвођача гравира све више и више професионалних услуга, методе гравирања опреме су такође све погодније за јавност!

201806071001419230528.jpg

Са врхунским квалитетом, тржиште се шири широм свијета, а подручја примјене граверских машина постају свеобухватнија. Користе се углавном за гравирање дрвета, жада и метала и других физичких материјала. Тренутно домаћа производња граверских машина има добре перформансе и разне врсте. Уобичајене машине за гравирање Постоје следеће врсте:
1.Цнц машина за гравирање дрвета
Да ли су машине за прераду дрвета, углавном за прераду жада, кристал, бакар, алуминијум и тако даље. Направите то прелепу вредност. Постоји широк спектар машина за обраду дрвета и бројних брендова, што резултира неуједначеним ценама.
Стилови су прилагођени потребама купаца. Примењују се за дрвну индустрију, рекламне знакове, производњу намештаја, производњу играчких поклона, декоративну индустрију, производњу ПЦБ-а и тако даље.
2.Цнц ласерско гравирање машина
Машине за ласерско гравирање могу се грубо поделити на: неметалне машине за ласерско гравирање и машине за ласерско гравирање метала.
Ласерска обрада се може изводити на неметалним материјалима као што су бамбус, кристал, волна, папирна плоча, плексиглас, мермер, тканина, кожа, гума и пластика. Одећа, вез, играчке од платна, намештај, тканине, торбе, рукавице, играчке, кожна индустрија, резање коже и површински резбарење. Занатство, модели, рекламна, декоративна, електрична, пластична индустрија, акрилне плоче, декоративне плоче средње величине и остали неометални прецизни резни листови.
3.Цнц машина за гравирање метала
То се односи на ласерску опрему која се користи за гравирање метала (укључујући нерђајући челик, бакар, алуминијум, угљенични челик, гвожђе, алуминијумске легуре и разне металне легуре).
Машина за ласерско гравирање метала користи ласерски зрак да би се уклонио одређени део металног материјала како би се постигао жељени ефекат или лого. У апликацијама за гравирање метала, ласерски зрак је попут длета за гравирање, одрезивање вишка метала.
4. машина за отварање
Машина за сечење је незаобилазна опрема у некој лаганој индустрији. Традиционално, отварач је машина која користи силу покрета машине да притисне маму и пресеца материјал. У последње време неке промене су се одвијале у хранилицама, а напредне технологије као што су млазни водени млазници и ултразвучни таласи почели су да се користе у технологији штанцања и резања коже. Међутим, људи и даље класификују ове уређаје као уређаје типа феедер.
Ово су неки од најчешћих типова. Наравно, постоје многе врсте граверских машина, као што су машине за гравирање камена, цилиндричне машине за гравирање и машине за гравирање плоча. Са развојем економије, све сфере живота су такође изазвале брз развој индустрије гравира. И домаћи произвођачи и прекоморска тржишта показали су замах просперитета.

Relevantne industrije znanjaЦопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.