3Д динамичко фокусирање ласерске машине за означавање

Машина за ласерско означавање 3Д динамичког фокусирања усваја увезени метал-запремљен РФ-узбуђен ЦО2 ласер, који је стабилан и поуздан у перформансама, високом поновљивости и позиционирању и не производи никакве хемијске супстанце штетне за животну средину и људско тело.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Аутоматска 3Д динамичка фокусирајућа ласерска машина за означавање великог подручја обележавања

Машина за ласерско означавање 3Д динамичког фокусирања усваја увезени метал-запремљен РФ-узбуђен ЦО2 ласер, који је стабилан и поуздан у перформансама, високом поновљивости и позиционирању и не производи никакве хемијске супстанце штетне за животну средину и људско тело. То је еколошки прихватљив метод означавања. Ласерски зрак је бесконтактан на површини објекта, а карактери и обрасци су гравирани. Урезане ознаке нису лако копирати и мењати, а операција је једноставна. Традиционални стаклени ЦО2 ласер има кратки век трајања, а ласер који се користи у овој машини има живот више од 40.000 сати и може се радити на пуном оптерећењу током 24 сата, што може задовољити потребе великог обима производње и прераде предузећа.


Функционалне функције

1. Увезени кохерентни РФ ЦО2 ласерски метални цевни ласер из Сједињених Држава, са високом снагом, добрим квалитетом, стабилном снагом и дугим веком трајања.

2. Систем ласерског скенирања са три оса ласерског обележавања са динамичком фокусом има карактеристике компактне структуре, јаке превенције прашине, практичне и тачне инсталације и јаке способности спречавања интерференције. Дизајн система узима у обзир топлотну дисипацију мотор виброскопа и погонску плочу, и обезбеђује стабилност система под дуготрајним радним условима.

3. Усвојите водено хлађење РД ласерског генератора, проширите водено хлађење објектива како би цела машина постала стабилнија и има већи вијек трајања.

4. Контролна картица усваја УСБ везу, која подржава офф-лине операцију, подржава четвоосне корачне моторе Кс, И, З и Р (Кс, И и З везе) и подржава екстерну контролу да започне и заустави обележавање.

5. Подржане су две методе исправљања изобличења, корекција формуле и исправка интерполације Невтон-а.

6. Широк асортиман, максималан опсег обележавања, пробијања, резбарења, сечења и других процеса може се постићи у оквиру 600 * 600мм / 800мм * 800мм / 1600 * 1000мм

7. Машина за ласерско означавање са динамичким фокусирањем је посебно погодна за гравирање и сечење великих површина коже, папира, одеће и других материјала.

8. Перформансе означавања су стабилне, висина и положај маркирања се могу прилагодити произвољно, ознака је јасна и није лако носити.


Применљиви материјали:

за већину неметалних материјала, као што су кожа, џинс, мајица, дрво, бамбус, папир, органски материјали, акрил, итд.


Примена индустрије:

Индустрија наочара, производи од коже, индустрија одеће, индустрија производа од дрвета, занати поклони, индустрија амбалаже.


Параметар детаља

Спецификација УСЛ100ЦКС / УСЛ150ЦКС

Ласерска таласна дужина: 10.64μм

Извор ласера: опција 150в ~ 100в

Обележје 200 × 200мм ~ 600 × 600мм

Брзина обележавања ≤7000мм / с

Означите минимални знак> 0.3мм

Поновљена тачност 0.003мм

Маркирање максималне брзине: 7000мм / с

Систем управљања: ФЕЕЛТЕЦ систем динамичког фокусирања и контролна картица

Систем воденог хлађења: ЦВ 5000 водени хладњак


Машина за обележавање ласера Детаил пцитурес

 


УзорциHot Tags: 3д динамичко фокусирање ласерске машине за маркирање, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена, за продају
Istraga
Srodni proizvodi

Цопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.