Dom > Новости > Sadržaj
Прогноза и анализа тржишне ситуације НЦ машина за сечење
- Mar 08, 2018 -

На домаћем тржишту машина за сечење ЦНЦ у последња два квартала, ситуација у погледу понуде и потражње показује мали пад у ситуацији, произвођачи прве линије више од 90% суочавају се са смањењем продаје, посматрајући године кроз Голден 9 сребро десет продајних врха и скоро годину дана слабости на тржишту, Како се суочити са априлским домаћим и страним тржиштем постаје све ЦНЦ машине за сечење производних предузећа фокус.
До друге половине 2011. године почело је да многе перформансе домаће индустрије нису оптимистичне, поремећене куће, шокови на челичном тржишту, декадентни грађевински материјали, слабе тканине ... ЦНЦ машина за сечење Тржиште је мрачно и чак су поједини оператери преоптерећени због честог колапса цена челика и банкрота или затварања.
ЦНЦ машина за резање пламена, машина за резање плазме ЦНЦ, машина за ласерско сечење, као што је "уземљени гас" за изградњу основне опреме како да приморају терминал, одузме злато три сребрна четири прилика да постану ЦНЦ машине за резање машина.

InačeЦопиригхт © Јинан Унистар Машине Цо, Лтд. Сва права задржана.